Härliga utomhusaktiviteter

Det börjar vara slut på sportloven och vi har inom några veckor så infaller det påsklov i vårt avlånga land. Hur det ser ut beror lite på var du bor i Sverige men vecka 16 så har påsklovet lagts i de flesta län och kommuner. Några har valt att förlägga påsklovet under vecka 17. Oavsett så kan du om du arbetar ta ut fyra dagar semester så kan ni få 10 dagar sammanhängande ledighet. Vilket kan vara en skön avkoppling med härliga utomhusaktiviteter.

Börja planera

Av erfarenhet så vet vi att tiden går fort så det gäller att börja planera om man tänker ta ut ledighet och åka iväg någonstans. Kolla upp med din arbetsgivare om du inte redan gjort det om ledighet. Ta en titt i vintergarderoben om det är något i klädväg som måste uppdateras och köpas nytt. Beroende på vad ni ska göra under lovet så kanske det bör köpas nya slalomskidor om det är något som ni brukar göra. Kanske längdskidor är det som ni brukar aktivera er med, även här gäller det att se över sin utrustning så de går att använda på er lediga tid.

Var åker ni?

Det kanske kan vara så att ni årligen brukar åka till samma ställe och boka samma lägenhet och boende från år till år. Kanske är det så att ni äger eget boende i någon av det fantastiska fjällorter som finns i vårt härliga land. har ni inte eget så gäller det att i god tid boka de mest populära veckorna under året. Detta bör ske kanske redan året innan så man vet att man får det boende som man önskar. Sportlovs- och påskveckorna brukar vara populära och det är lätt att de bokas upp snabbt.