Förankring är viktigt till alla båtar – vad ska du välja?

En varm och solig sommardag finns det inte mycket som går upp mot en dag ute på havet eller sjön med båten. Under pandemin valde rekordmånga att köpa båt när det inte gick att resa utomlands. Istället för en utlandsresa tar man en båtsemester, vilket många fastnade för. Begagnatpriserna rusade och många nya båtägare syntes på vattnet.

Att äga och hantera en båt är dock inte lika enkelt som att äga en bil. Det finns många saker att tänka på och tillbehör som behöver inhandlas.

Handla dina båttillbehör online

Alla i båten bör ha flytvästar. Ni måste ha förtöjningstampar för att kunna binda fast båten vid bryggan eller på en ö. En extra bensindunk är inte fel att ha för att undvika soppatorsk. Ja det är med andra ord många saker att tänka på när du äger en båt.

Som tur är behöver du inte åka runt och leta efter alla tillbehören i olika butiker. Idag går det snabbt och enkelt att beställa hem allt du behöver på nätet. Köp dina flytvästar, handla dina tampar eller beställ ett ankarspel online och få det skickat direkt hem till dig. Enklare än så blir det inte, samtidigt som det ofta blir billigare än att handla i butik.