Börja planera semestern för 2022 redan nu

Sommaren är slut och hösten är här i vårt avlånga land. Därför är det kanske dags att redan nu blicka framåt mot nästa sommar? Det är vettigt att ha lite framförhållning, och ha en plan. Det kan dessutom vara bra att planera i god tid, för trots att det kanske inte verkar så just nu, så blir det faktiskt sommar igen.

Skaffa en snygg kalender

Att ha en praktisk och vacker kalender kan vara till stor hjälp. Där kan du enkelt anteckna alla viktiga händelser, och därmed ha allt samlat på en och samma plats. Du kan enkelt skriva in när det är dags för semester igen, och blicka framåt mot nästa års äventyr. Vet du inte var du ska hitta den perfekta kalendern, klicka här för att välja och vraka bland ett spännande och stort sortiment.

Härjedalen har något för alla

Härjedalen är ett fantastiskt semestermål. Där finns mängder med aktiviteter som passar hela familjen, med garanti för ett oförglömligt äventyr. Vackra vandringsleder oh dessutom fiskesjöar och fantastisk natur som har något för alla. Planera in din resa på en gång, och dröm dig bort till nästa sommar och allt du kan få uppleva tillsammans med familjen, eller några goda vänner.