Jakt i Härjedalen

Det finns fantastisk jakt i Härjedalen och dess omgivning. Om det finns intresse för att jaga i härliga Härjedalen så ta kontakt med Mammerdalens Vildmarkscamp för att boka en jaktresa till hösten. Det kan bli en upplevelse för livet och något att skryta för barnbarnen att man varit på björnjakt.

Olika typer av jakt

Det kan erbjudas olika typer av jakt i Härjedalen, till och med jakt av björn om så önskas. Det går att ta en titt hos harjedalsguiderna.com för att se utbudet av olika typer av jakt. Det är på stora marker det jagas och med få vägar så det kommer inte vara en massa trafik både av bilar och andra jägare. Med den fantastiska natur som Härjedalen erbjuder så kommer era jaktdagar bli något utöver det vanliga.

Jakt med åtelkamera

Jakt med åtelkamera är åter inget problem då man kan utan tillstånd sätta upp dessa. I och med den nya lagen om kameraövervakning så lättades reglerna för åteljakt. Fortsättningsvis så ska man  skylta och informera allmänheten om att det finns en kamera i området. Men man behöver inte ansöka om tillstånd för att sätta upp en åtelkamera. Hos Jakto.se så hittar du det senaste inom åtelkameror,  har du planer på åteljakt så ska du förvissa dig om att du använder bra utrustning som du kan lita på. Nu kanske det är främst vid vildsvinsjakt som åtel används vid men det kan vara intressant att använda åtel vid stödutfodring av andra djur och se vilken aktivitet det varit vid platsen.