Från härliga Härjedalen till Spanien

Drömmer du också om att flytta utomlands? Spanien har blivit en populär tillflyktsort för svenskar som vill fly undan den kalla vintern. Många investerar i en andra bostad i Spanien för att njuta av det bästa av två världar: milda vintrar i Sydeuropa och härliga svenska somrar.

Gör verklighet av drömmen

Ett semesterhem i Spanien behöver inte bara vara en dröm, men du kommer att behöva planera flytten noga. Du kan börja med att boka in en kortare resa till en ort du är sugen på att flytta till. På så sätt kan du känna efter om du kommer att trivas utan att behöva göra några större investeringar. Du kan också åka runt till några olika städer och känna efter vad som känns bäst.

Få hjälp med flytten

När du bestämt dig för var ditt andra hem ska vara är sista steget att packa ihop allt och frakta ner det till Spanien. Det är viktigt att du väljer ett sätt som är smidigt och säkert. Det kan vara värt att anlita en professionell flyttfirma som har erfarenhet av transporter genom Europa. QPL Transport erbjuder prisvärda lösningar för att flytta dina möbler och andra föremål från Härjedalen ända ner till Spanien, så att du kan fokusera på annat.